Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

UFO! Η συλλογή βιντεο της ΝΑΣΑ.

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει πολλά από τα αγαπημένα βιντεο της ΝΑΣΑ με θεάσεις UFO, αρχειοθετημένα όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά τα παραδείγματα πάρθηκαν από ταινίες  τους αστροναύτες της ΝΑΣΑ ή ρωσους Κοσμοναύτες κατά τον τελευταίο μισό αιώνα, δείχνει πολλά καταπληκτικά παραδείγματα από διαφορετικές εποχές – από τις αποστολές Apollo,Soyuz,Skylab κλπ. , συν ένα ζευγάρι προσθήκες από πηγές της Ρωσίας από το τηλεκατευθυνόμενο Zond τους και το Διαστημικό Σταθμό MIR . Το δεύτερο τελευταίο παράδειγμα είναι το μοναδικό στην κατάρτιση που διαθέτει υλικό που δεν έχει ληφθεί στο διάστημα και δεν είναι επίσημο κώδικα. Το εν λόγω βιντεο δείχνει ένα ΣΠΦ (Σεληνιακό Παροδικές Φαινόμενο) περίπτωση που καταγράφηκε με μια φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη με το προσοφθάλμιο ενός επίγειου τηλεσκόπιου που ευτυχώς είχε επικεντρωθεί στη Σελήνη κατά τη περίοδο του φαινομένου.
Στην περίπτωση αυτή, το ΣΠΦ εκδηλώνεται ως ένα αντικείμενο που διέρχεται πέρα ​​από το πρόσωπο του σεληνιακού δίσκο. Αν και τα παραδείγματα που θα δείτε εδώ μπορεί όλα να είναι “επισήμως” ως «αγνώστου ταυτότητας» αντικείμενα, που σημαίνει απολύτως ότι η ΝΑΣΑ καθώς και ορισμένα στοιχεία εντός της επιστημονικής κοινότητας σε όλο τον κόσμο είναι εντελώς στο σκοτάδι ως προς το ποια είναι αυτά τα πράγματα που βλέπετε.

Video 1 ->  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WlLN_Jcg1pc#
Video 2 ->  http://www.youtube.com/watch?src_vid=WlLN_Jcg1pc&feature=iv&annotation_id=LunaCognita_annotation_194423&v=X-RPWhigpQg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου