Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Παράξενος βράχος στο Ρόζγουελ!

Ένας παράξενος βράχος με ασυνήθιστες μαγνητικές ιδιότητες βρέθηκε στα περίχωρα του Ρόζγουελ. Ο βράχος αυτός έχει επάνω του σκαλισμένο φάσεις της Σελήνης, μια ηλιακή έκλειψη και την απεικόνιση ενός σουπερνόβα!! Η ανακάλυψή του έχει αιφνιδιάσει τους ερευνητές και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο εξετάζοντας το!Εάν αποδειχθεί ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, θα σηματοδοτήσει για δεύτερη φορά σε λιγότερο από έναν αιώνα ότι η περιοχή του Ρόζγουελ δείχνει ότι έλαβε κοινοποιήσεις από το διάστημα.Ο Δήμαρχος Δ. Λάγκρον, που πραγματικά είδε και άγγιξε το βράχο είπε:«Είναι ένας πολύ παράξενος βράχος που αναζητούν …. Όταν το άγγιξα το ένιωσα και απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως φτιάχτηκε… »
Ο βράχος, προσθέτει ο δήμαρχος, άλλο ένα στοιχείο στην « παραξενιά από το Ρόζγουελ », 61 χρόνια μετά την υποτιθέμενη συντριβή ενός UFO το 1947 και την δήθεν συγκάλυψη από τις στρατιωτικές αρχές.
Ο βράχος έχει ένα κοκκινωπό χρώμα, είναι λιγότερο από δύο ίντσες πλάτος, και ζυγίζει περίπου 40 γραμμάρια, ανακαλύφθηκε το Σεπτέμβριο του 2004 από τον επιχειρηματία προσέξτε το όνομα του Robert Roswell Ridge ( Ρόμπερτ Ρόζγουελ Ριτζ ), 50 χρόνων, ο οποίος είπε ότι το βρήκε όταν είχε πάει για κυνήγι ελαφιών στην περιοχή Cedar Hill ( Σένταρ Χιλ ), 17 ναυτικά μίλια από το σημείο που είχε συντριβεί το UFO αλλά και σε ευθεία γραμμή από την υποτιθέμενη συντριβή του 1947.
« Είδα μερικά φρέσκα χνάρια και τα ακολούθησα », είπε:
« Αυτό είναι, όταν παρατήρησα τον βράχο εν μέρει εκτεθειμένο ήταν στην καλυμμένο με άμμο. Αλλά εγώ δεν το πήρα με την πρώτη, επειδή πίστευα υπήρχαν ελάφια μπροστά, και δεν ήθελα να διακόψω το κυνήγι… »
Όταν κατάλαβε τι ακριβώς είναι ο βράχος δηλαδή ότι δεν πρόκειται για κάτι το οποίο είχε γίνει από την φύση, σήκωσε το βράχο, και τον έβαλε στην τσέπη του.
Μετά δείχνει το βράχο με την οικογένεια και τους φίλους, αποφάσισε να το κρατήσει σε ασφαλές χρηματοκιβώτιο μέχρι πριν έξι χρόνια, όταν από περιέργεια ήθελε να ανακαλύψει την αλήθεια.
« Τον Ιούλιο του 2007, εγώ ήρθα σε επαφή με ερευνητές των UFO όπως τον Τσακ Zουκόφσκι και Ντέμπι Ζιεγκέλμεγερ, και έμειναν κατάπληκτοι με αυτό που είδαν ».
Ο Zουκόφσκι είπε ότι οι ερευνητές, εντυπωσιαστήκαν πολύ, όταν παρουσίασε το βράχο σε έναν αριθμό εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένης και επιστήμονες από το Νέο Μεξικό, “οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο.”
     « Είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος ο βράχος αυτός να μπορούσε να έχει σκαλιστεί ή διατηρηθεί με τον τρόπο που έγινε, χωρίς εκλεπτυσμένο σύγχρονο εξοπλισμό, όπως τα λέιζερ και υψηλής ταχύτητας εργαλεία που δουλεύουν μέσω του νερού ».
δήλωσε ο Zουκόφσκι. « Η εικόνα του τεχνουργήματος φαίνεται κυριολεκτικά να τραβιέται από την επιφάνεια του κόκκινου βράχου ο οποίος είναι από καθαρό σιδηρομετάλλευμα. Εκτός από την παράξενη εμφάνισή του, ο Zουκόφσκι είπε:
« …ο βράχος έχει περίεργες μαγνητικές ιδιότητες. Διατηρεί την μαγνητική πολικότητα του με την οποία μπορεί γυρίσει μια βελόνα της πυξίδας με καταγραφή του μαγνητικού πεδίου σε μέτρα …!!!, η οβάλ πέτρα γυρίζει επίσης, ανάλογα με τη θέση ενός μαγνήτη πάνω από την επιφάνεια της εικόνας ».                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου