Σάββατο 26 Μαΐου 2012

NASA προειδοποιεί τον κόσμο!

Από τις 9 Ιουνίου 2011 υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα βίντεο, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες "ασκήσεις πληθυσμού" στις ΗΠΑ, από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε - προφανώς - να γίνει ευρέως γνωστό.
Δείτε το βίντεο και μετά αναλογιστείτε γιατί εδώ και λίγο καιρό, συνεχώς και με κάθε τρόπο, προετοιμάζουν τον κόσμο (επισήμως, πλέον) για εξωγήινες "απειλές" ή φυσικές καταστροφές, μέσα από το διαδίκτυο, τις εφημερίδες, τις κινηματογραφικές ταινίες κλπ. Μήπως άρχισε κάποιο είδος αντίστροφης μέτρησης και για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Μήπως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, που υποφέρει κάτω από τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης και εξεγείρεται!
Video->    http://www.youtube.com/watch?v=QvaLGCKizP8&feature=player_embedded#!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου