Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Aliens

                          Πώς είναι οι εξωγήινοι? Με τί μοιάζουν?
Θυμίζουν στη μορφή τον άνθρωπο,ή είναι κάτι το εντελώς ξένο και παράξενο για μας?
Πολλοί επιστήμονες ασχολήθηκαν με το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν οι εξωγήινοι.
Όμως πέρα από το πώς θα μπορούσαν να είναι,υπάρχουν κια αρκετές περιγραφές ανθρώπων,που είδαν από κοντά παράξενα πλάσματα,που σχετίζονται με εμφανίσεις UFO. Αυτοί οι εξωγήινοι,ή όπως έχει καθιερωθεί ο όρος- Εξωγήινες Βιολογικές Οντότητες (Extra-terestial Biological Entities),αν και ποικίλουν στη μορφή ανάλογα με την μαρτυρία του καθενός,από τριχωτά πλάσματα και ρομπότ μέχρι και ανθρώπινες μορφές,κατατάσσονται από τους ερευνητές στις εξής κατηγορίες , ως πιο κοινές : τους Γκρίζους (Greys),τους Δρακονιανούς (Reptilians),και τους Ανθρωπόμορφους (Human-Type Aliens).

Φυσικά η πιο γνωστή φιγούρα εξωγήινων είναι οι Γκρίζοι.
Ας δούμε από κοντά αυτούς τους τύπους , ώστε να ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε.



Όπως είπαμε o πιο κοινός τύπος εξωγήινων είναι:
Κοντά,ανθρωπόμορφα πλάσματα,με γκριζοπή απόχρωση δέρματος,υπερμεγεθές κεφάλι,τεράστια αμυγδαλωτά  μαύρα μάτια  που καλύπτουν σχεδόν το μισό κεφάλι.
Πολύ μικρή μύτη,και σχισμή στη θέση του στόματος.
Δεν έχουν αυτιά ή κάποιον ακουστικό πόρο.
Το σώμα τους,καθώς και τα χέρια,πόδια και δάχτυλα,έιναι λεπτά και μακρυά.
Δεν έχουν,ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχουν,γεννητικά όργανα.
Πιστεύεται ότι προέρχονται από τον Ορίωνα.
Στη Γη,η κύρια αποστολή τους είναι η μελέτη του ανθρώπινου είδους,ενώ εκτελούν επίσης και πειράματα διασταύρωσης ανθρώπινων και εξωγήινων γονιδίων.
Πολλοί  συνομωσιολόγοι  υποστηρίζουν ότι συνεργάζονται μυστικά με την κυβέρνηση των USA για τα πειράματά τους,και σε αντάλαγμα έχουν προσφέρει την τεχνογνωσία τους στις μυστικές υπηρεσίες και τον στρατό των USA.
Είναι υπεύθυνοι για τις απαγωγές και τους ακρωτηριασμούς ζώων.
Διατηρούν επίσης μυστικές βάσεις στη Νεβάδα,το Νέο Μεξικό,και σε άλλες τοποθεσίες,καθώς και στην Σελήνη.
Πολλοι αστροναύτες,ανάμεσά τους και ο Neil Armstrong,φαίνεται να έχουν αναφέρει τις σεληνιακές βάσεις τους,αναφορές που κρατήθηκαν μυστικές από την NASA.
 Oι Reptilians (Δρακωνιανοί) 
Γενετικά συγγενείς με τα ερπετά,αυτοί οι εξωγήινοι είναι ιδιαίτερα εχθρικοί προς τον άνθρωπο,τον οποίον θεωρούν κατώτερο είδος.
Με τον πλανήτη τους να απειλείται από εξαφάνιση,αυτόι οι σαυροειδείς εξωγήινοι πιστεύεται ότι σχεδιάζουν να επικοίσουν την Γη και να υποτάξουν τους κατοίκους τους.
Έχοντας υποτάξει τους Γκρίζους τους έχουν αναθέσει να προετοιμάσουν τον πλανήτη ώστε να είναι κατάλληλος για εκείνους.
Ένας αστεροειδής-διαστημόπλοιο,γεμάτος με τέτοια πλάσματα,πλησιάζει την γη,περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να εισβάλει .

Οι Human-Type Aliens ( Ανθρωπόμορφοι)
Είναι εξωγήινοι που μοιάζουν με τους ανθρώπους,ψηλοί,ξανθοί.
Είναι μια ανώτερη φυλή που θέλει να βοηθήσει τους όμοιούς τους κατοίκους της Γης να αντιληφθούν και να αντιμετωπίσουν την εισβολή των Γκρίζων.
Είναι ιδιαίτερα φιλικοί,και δίνουν συμβουλές για να σωθεί η ανθρωπότητα.
Έρχονται από τις Πλειάδες,και υποτίθεται ότι είναι οι προπάτορες της ανθρώπινης φυλής,που την δημιούργησαν με γενετική διασταύρωση χιλιάδες χρόνια πριν και θέλουν να προστατεύσουν τους καρπούς αυτών των πειραμάτων (εμάς) από τους Δρακωνιανούς.


Ποιά είναι η αλήθεια και ποιό το ψέμα είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου