Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ο Eisenhower, πρόεδρος των USA, είχε συναντήσεις με εξωγήινους!

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Dwight Eisenhower είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους από άλλον πλανήτη,υποστηρίζει πρώην σύμβουλος του αμερικανικού Πενταγώνου, ο Timothy Good.
Ο 34ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συναντήθηκε με τους εξωγήινους σε μια απομακρυσμένη αεροπορική βάση στο New Mexico το 1954.
O Eisenhower και άλλοι αξιωματούχοι του FBI διοργάνωσαν  την επίσκεψη των UFO στέλνοντας τηλεπαθητικά μηνύματα στο διάστημα τα οποία έπιασαν τα ραντάρ των εξωγήινων.
Τα δύο μέρη (άνθρωποι-εξωγήινοι) συναντήθηκαν τελικά τρεις φορές, στη Holloman Air Force Base (New Mexico) και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, όπως υποστηρίζεται.
“Οι εξωγήινοι έχουν κάνει επαφή με χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και πολλές κυβερνήσεις έχουν τακτικές επαφές με εξωγήινους, εδώ και δεκαετίες,,- υποστηρίζει ο Timothy Good.
O Eisenhower,ήταν πρόεδρος των USA από το 1953 έως το 1961,και είναι γνωστό ότι είχε μια ισχυρή πίστη για ζωή σε άλλους πλανήτες.
Η πρώτη συνάντηση με εξωγήινους συνέβη όταν ήταν σε διακοπές στο Palm Springs, στην California, τον Φεβρουάριο του 1954. Οι εξωγήινοι ήταν >Nordic< στην εμφάνιση, αλλά η συμφωνία υπογράφηκε από μια φυλή που χαρακτηρίζεται >Alien Greys<.
O Winston Churchill, ο οποίος φέρεται να απέκρυξε εμφάνιση UFO κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, συζήτησε με τον Eisenhower πώς να χειριστούν το ζήτημα των UFO.
 Πρώην συνεργάτης του Eisenhower, ο Henry Mcelroy μιλάει για της επαφές αμερικανών αξιωματούχων με εξωγήινους!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου