Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Πατέρας έφτιαξε ειδικά μηχανήματα και επικοινωνεί με την νεκρή 17χρονη κόρη του!Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός απελπισμένου πατέρα, ηλεκτρολόγου μηχανικού στο επάγγελμα ο οποίος πιστεύει πως βρήκε τον τρόπο να επικοινωνεί με την εδώ και οκτώ χρόνια νεκρή κόρη του.
Ο Gary Galka, έφτιαξε μια σειρά από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές ανίχνευσης οι οποίες όπως ο ίδιος ισχυρίζεται έχουν ηχογραφήσει την κόρη του Melissa να λέει «Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ».
Ο θάνατος της 17χρονης κόρης του σε τροχαίο το 2004 τον καταρράκωσε. Η οικογένειά του και ο ίδιος άρχισαν να βιώνουν ανεξήγητα και υπερφυσικά φαινόμενα στο σπίτι τους, λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν.
«Ξεκίνησε (η νεκρή 17χρονη) να κάνει πράγματα όπως να χτυπά το κουδούνι, να αλλάζει τα κανάλια στην τηλεόραση, να ανοίγει και να κλείνει τα φώτα» είπε ο Gary ο οποίος ζει με την γυναίκα του και τις δύο άλλες κόρες του.
«Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι ένιωθα ένα βάρος στο στήθος μου σαν να ήταν το κεφάλι κάποιου. Έπειτα κάποιος μας καλούσε με τα ονόματά μας και νιώθαμε σαν κάποιος να φιλάει τα μέτωπά μας».
Ο Gary  πεπεισμένος πια ότι πρόκειται για μετά θάνατον επικοινωνίες, δημιούργησε μηχανήματα έτσι ώστε να μπορέσει να μιλήσει με την μεγαλύτερη νεκρή κόρη του.
Με τις γνώσεις που είχε δημιούργησε ένα Mel-Meter 8704. Έπειτα έφτιαξε κι άλλες συσκευές όπως το «Spirit Box» με το οποίο ηχογράφησε την κόρη του να λέει «Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ».
Η οικογένεια Galka ισχυρίζεται πως όλα αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα που έχει βιώσει είναι αληθινά και πως τα μηχανήματα που έφτιαξε ο Gary το αποδεικνύουν.
Μάλιστα όπως λένε έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της ενώ μια από τις αδερφές της, έχει δει την Melissa.
H οικογένεια με την επικοινωνία αυτή που πιστεύει πως έχει με το νεκρό μέλος μέλος της οικογένειας, νιώθει μια εσωτερική κάθαρση και ανακούφιση από τον αβάσταχτο πόνο του χαμού της Melissa.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου